Burnley – Fulham

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Burnley och Fulham gör upp om viktiga poäng i nedflyttningsstriden. Dagens möte kommer troligen bli jämt med två lag som håller liknande nivå. Samtidigt bör dock Burnley vara snäppet vassare, samtidigt har klubben hemmafördel. Man lyckades besegra Liverpool på Anfield i ligaspelet. Därefter har Burnley, utöver torskar mot Manchester City och Chelsea, besegrat Aston Villa och Crystal Palace.

Fulham har nog gjort sitt denna säsongen. Med drygt femton omgångar kvar ligger man fortsatt under nedflyttningsstrecket och man har en rätt bra bit upp till säker mark. Man är även ute ur FA-cupen efter att ha förlorat mot just Burnley för ett par veckor sedan, då mötet slutade 3-0. Det går inte speciellt bra för Fulham med andra ord, det hade förvånat om man lyckas stanna kvar i engelska högstadivisionen.

Jag spelar på Burnley Draw No Bet till 1,94 @ Unibet.

  • Match: Burnley – Fulham
  • Spel: Burnley DnB
  • Odds: 1,94 @ Unibet
  • Units: 1/10
  • Spelstopp: 19:00, 17/2

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar