Washington – Nashville

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Washington Capitals placerar sig för närvarande på tredjeplats i östra konferensen med två matcher mindre spelade än Toronto och Tampa Bay. Vad som framförallt bidragit till Capitals fina tabellplacering är hemmaspelet där man har varit oerhört starka. Washington är femte bäst i ligan på bortaplan och kommer dessutom från två hemmasegrar mot Buffalo och Carolina. Här ikväll förväntas seger.

Nashville Predators har haft en oerhört tung tid de senaste veckorna. Man har för närvarande sex raka förluster och spelet har inte alls kuggat i för Filip Forsberg & co, vilket gör att de halkat ner på en tionde plats i den totala tabellen. På bortaplan har laget förlorat tio raka matcher. Det är allt annat än bra, och gör att den raka hemmavinsten lockar. Dessutom saknar laget Colton Sissons och Filip Forsberg.

Jag spelar på Washington ML till 1,76 @ Unibet.

  • Match: Washington – Nashville
  • Speltips: Washington ML
  • Odds: 1,76 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 18:30, 31/12

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar