Vancouver – Nashville

The following two tabs change content below.
"En sportnörd som är hockeyproffs i division 2 och har älskat betting under hela mitt liv. Ishockeyn är det jag lever för. Har mest fokus på NHL och division 1".

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Vancouver Canucks innehar åttondeplats i Western Conference. Laget har förlorat deras fyra senaste matcher och att möta Nashville, kan givetvis vara väldigt lägligt för hemmalaget. Hemmalagets senaste förluster kom mot St.Louis Blues, Chicago Blackhawks, Winnipeg Jets och nu sist New Jersey Devils. De måste försöka vända på trenden här inatt och nu har man också chansen med fördel av hemmaplan.

Nashville Predators hittas på sjätteplatsen. Samtidigt spelar de som sagt deras fjärde raka bortamatch och man har sett tydliga spår av att de frekventa resandet och matchandet har gett en del problem. På dessa inledande tre bortamatcher, så har man bara lyckats ta en seger. Det kommer troligen bli för mycket med fyra raka bortamatcher och att möta ett Canucks som spelar sin andra raka hemmamatch.

Jag spelar på Vancouver ML till 2,10 @ bet365.

  • Match: Vancouver – Nashville
  • Spel: Vancouver ML
  • Odds: 2,10 @ bet365
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 04:00, 13/11