Vancouver – Nashville

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Vancouver Canucks innehar åttondeplats i Western Conference. Laget har förlorat deras fyra senaste matcher och att möta Nashville, kan givetvis vara väldigt lägligt för hemmalaget. Hemmalagets senaste förluster kom mot St.Louis Blues, Chicago Blackhawks, Winnipeg Jets och nu sist New Jersey Devils. De måste försöka vända på trenden här inatt och nu har man också chansen med fördel av hemmaplan.

Nashville Predators hittas på sjätteplatsen. Samtidigt spelar de som sagt deras fjärde raka bortamatch och man har sett tydliga spår av att de frekventa resandet och matchandet har gett en del problem. På dessa inledande tre bortamatcher, så har man bara lyckats ta en seger. Det kommer troligen bli för mycket med fyra raka bortamatcher och att möta ett Canucks som spelar sin andra raka hemmamatch.

Jag spelar på Vancouver ML till 2,10 @ bet365.

  • Match: Vancouver – Nashville
  • Spel: Vancouver ML
  • Odds: 2,10 @ bet365
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 04:00, 13/11

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar