Man City – Liverpool

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Manchester City kommer till detta möte med en bruten förlustsvit om två matcher, när Southampton värjdes undan förra veckan. Förlusterna har dessutom inneburit att dagens gäster Liverpool kunnat trampa större mark. Faktum är att Man City nu också har passerats av Tottenham som emellertid har matchen mer spelad. Under senaste tiden har det utifrån Citys måttstock, funnits mycket att önska.

Liverpool är det enda laget som inte förlorat i serien och såhär 20 matcher in i det hela är det en snudd på ett rekordfacit med deras 17 vunna och tre kryss. Laget ser närmast omöjliga ut att stoppa och sist krossades Arsenal med fem mål mot ett, den åttonde raka trean. Gästerna har såklart mycket goda chanser att även plocka en trepoängare här idag.

Jag spelar på Liverpool +0,5 (Asian Handicap) till 1,88 @ Unibet.

  • Match: Man City – Liverpool
  • Speltips: Liverpool +0,5 (AH)
  • Odds: 1,88 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 3/1

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!