Liverpool – Man City

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Liverpool återfinns på förstaplatsen i Premier League och vid seger i denna match, utökas avståndet till konkurrenterna nedanför. Alltså andraplacerade Manchester City gästar Anfield ikväll. Med tanke på vad matchen innebär för respektive lag, lär detta troligtvis bli en repris på matchen under förra säsongen. Förmodligen är det nästan viktigare för Liverpool och Manchester City att inte torska nu.

Manchester City ligger hela sex poäng bakom Liverpool inför toppmötet. Ett rättvist tabelläge, Liverpool har sett starkare ut hittills i Premier League efter att City noterats för förlust mot såväl Wolverhampton på hemmaplan och Norwich på bortagräs. Nu väntar säsongens tuffaste bortamatch och även om man har sina nyckelspelare i offensiven saknas en del vapen i backlinjen.

Jag spelar på 1X (dubbelchans) till 1,51 @ bethard.

  • Match: Liverpool – Man City
  • Spel: 1X (dubbelchans)
  • Odds: 1,51 @ bethard
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 17:30, 10/11

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!


Lämna ett svar