Tottenham – Chelsea

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Tottenham placerar sig på tredjeplatsen i Premier League-tabellen och klubben ser mycket starka ut för tillfället. Offensiven imponerar och segrarna radas upp. Deras enda plump på de sju senaste matcherna kom mot Wolverhampton. Efter torsken har hemmalaget hittat tillbaka till vinnarspåret igen. Värjde undan Cardiff med 3-0 och vann senast i FA-cupen med 7-0 mot Tranmere Rovers.

Chelsea hittas precis under Tottenham, på fjärdeplatsen. Det ska nämnas att konkurrensen är stenhård just nu. Vid flera tillfällen på sistone har Chelsea lyckats komma undan med blotta förskräckelsen. Laget har vunnit tighta matcher och så när spelet inte snurrat på som önskat. Senaste Premier League-mötet var hemma mot Southampton och då blev det bara 0-0. Känns inte som att formen är helt toppad.

Jag spelar på raka ettan till 2,25 @ betway.

  • Match: Tottenham – Chelsea
  • Speltips: Tottenham (1)
  • Odds: 2,25 @ betway
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 8/1

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!