Chelsea – Tottenham

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Chelsea förlorade måndagens ligamöte mot Manchester United med 2-0, orättvist, men i slutändan helt rättvist eftersom det krävs att ligga på topp i 90 minuter. Det var några händelser som blev avgörande för matchen. Hemmalaget skulle kanske spelat med en man mer, men domaren friade Harry Maguire. De krigar vidare för de viktiga poängen om Champions League-platserna.

Tottenham förlorade mot Leipzig i veckans Champions League-uppgörelse, på hemmaplan, vilket inte är särskilt lovande för Mourinhos gäng. Heung min Son och Harry Kanes frånvaro skadar kraftigt och Tottenhams offensiv är betydligt svagare utan dessa två herrar. Nyförvärvet Bergwjin och Lucas Moura för all ära, men inte riktigt samma styrka med dessa nyckelspelare. Tre raka förluster mot Chelsea.

Jag spelar på raka ettan till 1,78 @ NordicBet.

  • Match: Chelsea – Tottenham
  • Spel: Chelsea (1)
  • Odds: 1,78 @ NordicBet
  • Units: 1/10
  • Spelstopp: 13:30, 22/2

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar