Blackburn – Newcastle

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Blackburn är nykomlingar i Championship och har imponerat. Rovers kommer inte behöva dras in i bottenstriden när 27 matcher har avverkats. Det skiljer helt enkelt ganska många poäng till bottentrion. Istället har hemmalaget goda möjligheter att plocka den sista playoffplatsen. I senaste mötet mellan dessa lag, ställde Rovers ut en slagkraftig startelva och väntas göra detsamma i detta returmöte.

Newcastles situation handlar om att hålla huvudet ovanför vattenytan i Premier League. Newcastle hittas som tredjejumbo med 18 pinnar på 22 matcher och då kommer naturligtvis ett cupäventyr en bra bit nedåt på önskelistan. En bottenstrid att fokusera på. En dunkel truppsituation med ett flertal spelare borta. Detta är en oönskad match för Newcastle och det har även uttryckts av tränaren Rafael Benítez.

Jag spelar på Blackburn Draw No Bet till 1,67 @ betway.

  • Match: Blackburn – Newcastle
  • Speltips: Blackburn DnB
  • Odds: 1,85 @ betway
  • Insats: 7/10
  • Spelstopp: 20:45, 15/1

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar