Newcastle – Bournemouth

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Newcastle innehar femtondeplatsen i Premier League. På hemmaplan har klubben dessutom, visat att det inte är lätt att plocka poäng ifrån Newcastle. Även om laget inte alltid briljerar, eller får med sig stora segrar, brukar oftast motståndarlagen ha svårt att lämna St. James Park med trepoängare. Newcastle har endast förlorat en hemmamatch under nuvarande säsong. Förlusten kom mot bortasvaga Arsenal.

Bournemouth är inte heller ett lätt lag att slå. Faktum är att laget faktiskt har gjort en väldigt bra säsong hittills. Det är ett lag som sällan lämnar matcher utan att ha fått med sig några poäng. Det har även gjort att de parkerar på sjundeplats i tabellen. En bra position, men man ska komma ihåg att Premier League-tabellen är jämn, vilket betyder att det endast skiljer fyra poäng mellan hemma- och bortalaget.

Jag spelar på 1X (dubbelchans) till 1,46 @ ComeOn.

  • Match: Newcastle – Bournemouth
  • Spel: 1X (dubbelchans)
  • Odds: 1,46 @ ComeOn
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 16:00, 9/11

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar