Frölunda – Färjestad

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Frölunda vänder hem efter en synnerligen lyckad resa i Champions Hockey League och möter Färjestad i seriespelet. Göteborgarna gick även segrande ur striden mot Plzen trots att klubben egentligen inte behövde detta. Dem kommer att spela final även denna säsongen. Såklart anmärkningsvärt hur starka Frölunda varit under de senaste säsongerna. Frågan är om hemmalaget kan ta med energin hit.

Färjestad hade en formdipp innan mötet mot Malmö och förlorade fyra raka matcher innan det mötet. Det innebär att laget har ramlat ner till fjärdeplatsen. Det ska sägas att det står väldigt mycket på spel vid sidan om ordinarie poäng i den jämna SHL-tabellen när Frölunda och Färjestad möts. Det här är också två lag som brukar spela två väldigt täta matcher mot varandra. Tror på en målfattig match.

Jag spelar på under 5 mål (Asian Handicap) till 1,78 @ Unibet.

  • Match: Frölunda – Färjestad
  • Speltips: Under 5 mål
  • Odds: 1,78 @ Unibet
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 19:00, 17/1

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar