Arsenal – Chelsea

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Arsenal innehar Europa League-platsen i Premier Leauge. Sedan december månad och framåt har dess formtopp avstannat totalt. När motståndarnas nivå har höjts, faller de handplatt som i derbyt borta mot West Ham senast, 0-1-förust på London Stadium. Mesut Özil är bäst betalda spelaren med en stor kapacitet. Han kommer inte medverka och Aaron Ramsey kommer säkerligen lämna klubben inom kort.

Chelsea återfinns på Premier Leagues fjärdeplats, som leder ut i Champions League. Man kan knappast påstå att Chelsea ser superheta ut för den delen heller. Avsaknaden av en renodlad striker att lita på är stor. Men resultat fortsätter levereras och det finns trots allt en framåtanda hos klubben som inte syns till i Arsenal. Chelsea plockade hem ännu en trea senast hemma mot Newcastle (2-1).

Jag spelar på Chelsea +0 mål (Asian Handicap) till 1,72 @ bet365.

  • Match: Arsenal – Chelsea
  • Speltips: Chelsea +0 (AH)
  • Odds: 1,72 @ bet365
  • Insats: 7/10
  • Spelstopp: 18:30, 19/1

SpelbolagBonusLänk
Bet36521000 krSpela här!