Chelsea – Arsenal

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Chelsea inledde denna säsong på bästa möjliga sätt. Italienaren Maurizio Sarri fick en smakstart på nya jobbet som tränare för klubben, Huddersfield krossades med 3-0 på bortaplan. Imponerade insats från klubben. En spelare som anslöt till laget och nya arbetsgivaren var Jorginho, som spelade för Napoli ända sedan 2013. Han var säkerligen den enskilt bästa spelaren på planen i premiären.

Arsenal inledde istället med att torska hemma mot Manchester City med 0-2. Skulle den här matchen förloras mot en konkurrent och lokalrival, blåser det åtminstone upp till bris för Emery och manskapet. Pressen är på Arsenal, att undvika förlora matchen och att det skulle bli på tal om en närmande kris. Mer av en offensiv hotbild kommer Arsenal komma hit med, men bakåt har de större problem.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,70 @ bwin.

  • Match: Chelsea – Arsenal
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,70 @ bwin
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 18:30, 18/8

SpelbolagBonusLänk
bwin1100 krSpela här!

Lämna ett svar