West Ham – Chelsea

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

West Ham inledde säsongen på sämsta tänkbara sätt. Redan efter ett par månader hade laget sumpat chansen på Europaplatserna. Nu pekar dock utvecklingskurvan uppåt och laget placerar sig på elfteplatsen i tabellen. ”The Hammers” har endast förlorat en av de sex senaste matcherna, samtidigt har tre stycken vunnits. Jag tror att laget kan skrälla i dagens match.

Chelsea innehar förstaplatsen och just nu är seriesegern nära, vilket skulle bli den andra på de tre senaste försöken. Gapet ner till närmsta konkurrent är inför söndagens matcher på tio pinnar och det skulle därför någonting exceptionellt till för att tappa det, i synnerhet som flera av toppkonkurrenterna börjat svaja. Senast hade man lite jobbigt, trots segern mot Swansea (3-1).

Jag spelar på West Ham +1 (Asian Handicap) till 1,84 @ Unibet.

  • Match: West Ham – Chelsea
  • Speltips: West Ham +1 (AH)
  • Odds: 1,84 @ Unibet
  • Insats: 1/10
  • Spelstopp: 21:00, 6/3

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar