Fulham – Tottenham

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Fulham lyckades via play-off, avancera upp till Premier League efter en fin säsong i Championship. Man värvade friskt under sommaren och truppen består numer av bland annat skickliga anfallaren Mitrovic och yttern Schürrle. Klubben, som spelar sina hemmamatcher på den ikoniska arenan Craven Cottage, har dock varit under all kritik under säsongens med 14 inspelade poäng på 22 omgångar.

Tottenham hittas på tredjeplatsen i tabellen med 48 inspelade poäng. Man har mäktat med 25 mål på sina 8 senaste matcher, där man bland annat besegrat både Arsenal och Chelsea. Gästerna förlorade nu senast mot Manchester United (0-1). Dessförinnan har det sett mycket lovande ut för Spurs. Tottenham är faktiskt ligans bästa lag på bortaplan med 30 inspelade poäng på 12 spelade bortamatcher.

Jag spelar på raka tvåan till 1,74 @ betsson.

  • Match: Fulham – Tottenham 
  • Speltips: Tottenham (2)
  • Odds: 1,74 @ betsson
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 17:00, 20/1

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar