Fulham – Tottenham

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Fulham gästas av Tottenham på Craven Cottage. Hemmalaget ser säkert, chanser i skräll, men gästerna har samtidigt varit starka senaste tiden och deras två senaste matcher har visat en betydlig ökning av kvalitet. Klubben blandar dess resultat och Fulham är dessvärre inte speciellt jämna. Därav, känns det naturligtvis otroligt, om hemmalaget plockar trepoängaren eller ens löser poäng ikväll.

Tottenham hittas på åttondeplats. All press står på Jose Mourinhos axlar. Man har ett Europa League-slutspel samt en Ligacup-final som står bakom hörnet och det kan bli helt avgörande. En fin placering i ligan måste lösas om jobbet skall vara spikat även till nästa säsong. Säsongsavslutningen för Tottenham blir intressant att följa och det skall också bli intressant att följa Jose Mourinho.

Jag spelar på raka tvåan till 1,95 @ bet365.

  • Match: Fulham – Tottenham
  • Spel: Tottenham (2)
  • Odds: 1,95 @ bet365
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 19:00, 4/3

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar