Fulham – Wigan

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Fulham innehar för tillfället andraplatsen i Championship. De flesta förväntade sig betydligt mer från hemmalaget i inledningen av säsongen. Klubben har emellertid inte förlorat mer än två matcher, men kryssen som laget inkasserat under senaste tiden, svider. Alldeles för mycket poängtapp för att klubben skall vara ett renodlat topplag. Det behövs en förändring, nytändning och poängen kan håvas in.

Wigan brukar vara ett motstånd som passar Fulham. Förvisso har de inte mötts sedan säsongen 16/17, men då stod Fulham obesegrade över två matcher. Det känns som att Fulham är det klart vassare laget här, men det krävs att man presterar efter det också. Wigan skall besegras och den starka offensiven skall göra det för Fulham. Cavaleiro, Mitrovic och Knockhaert är en av ligans bästa anfallstrio.

Jag spelar på raka ettan till 1,53 @ bet365.

  • Match: Fulham – Wigan
  • Spel: Fulham (1)
  • Odds: 1,53 @ bet365
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 20:45, 27/9

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar