Walsall – Wigan

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Walsall har ett nytt kontrakt i seriespelet att kriga för. För närvarande står klubben förhållandevis tryggt på sjuttondeplatsen med fem poäng som håller dem ovanför strecket. Ingenting är dock klart och det finns absolut inte utrymme till att slappna av under slutspurten. Formen hos hemmalaget är miserabel. ”Sadelmakarna” har endast tre inkasserade poäng på deras fem senaste ligamatcher.

Wigan innehar tredjeplatsen i League One med två matcher mindre spelade än tvåan Shrewsbury som för tillfället har tre poäng mer än Wigan. Helt prickfritt har det absolut inte sett ut i Wigan på sistone och senast trillade de ur FA-cupslutspelet mot Southampton. Positiva delen med det är att fullt fokus nu kan riktas på seriespelet och jakten på en plats upp i Championship. Gästerna är flera klasser bättre här.

Jag spelar på Wigan -0,75 mål (Asian Handicap) till 1,88 @ betsson.

  • Match: Wallsall – Wigan
  • Speltips: Wigan -0,75 (AH)
  • Odds: 1,88 @ betsson
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 21/3

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar