Leicester – Fulham

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Leicester återfinns på femteplats efter nio spelade ligaomgångar. Rodgers mannar har nu inkasserat 18 poäng, en liknande produktion som fjärdeplacerade, Chelsea. Nu väntar formsvaga Fulham och därmed har hemmalaget goda chanser att kliva i toppen. Leicester besitter ett tillräckligt bra spelarmaterial, för att fightas bland de fem bästa. Med en snabb offensiv tror jag att laget straffar Fulham.

Fulham hittas i botten och kämpar för överlevnad. Med den formen som Fulham visat upp ser det ut att bli en kortvarig sejour i den engelska högstaligan. Sedan uppflyttningen har inte mycket gått deras väg. Spelartruppen känns en aningen tunn och försvarsspelet har varit obefintligt i flera ligamatcher hittills. Gästerna försöker spela en underhållande fotboll men det känns som att spelarmaterialet inte håller.

Jag spelar på raka ettan till 1,56 @ Unibet.

  • Match: Leicester – Fulham
  • Spel: Leicester (1)
  • Odds: 1,56 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18:30, 30/11
SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!