Leicester – Fulham

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Leicester besegrade Manchester City i ligacupen under mellandagarna. Sedan dess har situationen sett desto mörkare ut med endast en vinst och en oavgjord, resten förluster. Detta spel baseras snarare på Fulhams oförmåga, än Leicesters förmåga. Hemmalaget blandar topprestationer med bottennapp. Truppmässigt ser det i alla fall okej ut. Albrighton och Amartey saknas, men i övrigt är läget bra.

Fulham har ingenting över huvud taget att göra i Premier League, så enkelt är det bara. Laget ligger tre poäng ovanför jumboplaceringen med sina 17 poäng. De gör visserligen en del mål, men man faller på defensiven. De har släppt in 65 mål på 29 matcher, det är en helt sanslös siffra för ett Premier League-lag. Fem raka förluster och en målskillnad på 2-12 är gästernas facit. Säger såklart en hel del.

Jag spelar på raka ettan till 1,60 @ betsson.

  • Match: Leicester – Fulham
  • Speltips: Leicester (1)
  • Odds: 1,60 @ betsson
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 16:00, 9/3
SpelbolagBonusLänk
betsson11000 krSpela här!