Southampton – Leicester

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Southampton återfinns på sjuttondeplats efter nio spelade omgångar. Bottenlagen i Premier League brukar ha som fördel att man är starka på hemmaplan. Det gäller dock inte Southampton som återigen är med i snacket om bottenplatserna och där laget, inte imponerat på hemmaplan hittills. Statistiken på hemmaplan lyder 0-1-3, vilket innebär att inget motstånd, har besegrats på St. Marys.

Leicester återfinns på tredjeplatsen i ligaspelet. Förutom förlusten mot guldfavoriten Liverpool för två omgångar sedan, så har gästerna en fin form. Man har tagit fyra segrar på de fem senaste matcherna. Toppen i Premier League är mycket jämn och Leicester placerar sig alltså på en tredjeplats med två förluster samt två oavgjorda. Det är självklart så att de resterande fem segrarna är imponerande.

Jag spelar på Leicester Draw No Bet till 1,66 @ bet365.

  • Match: Southampton – Leicester
  • Spel: Leicester DnB
  • Odds: 1,66 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 25/10

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar