Man United – Fulham

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Manchester United är solklara favoriter på Old Trafford under tisdagskvällen. Man gästas av formsvaga Fulham som ramlar ur Premier League denna säsong. United kommer till hemmaborgen som favoriter och de ska utan tvekan stå pall för detta. Laget förlorade i senaste omgången och söker därmed revansch, dessutom för att toppa formen till en väntande EL-final.

Fulham är avhängda, utan självförtroende och glädje. Då räcker det inte långt i högstadivisionen, vilket har visat sig, speciellt på senare dagar. Det här kan bli Fulhams fjärde raka förlust och jag tror att det är vad som vänta skall. Fulham har ingen form överhuvudtaget och det är inte mycket som stämmer dagen till ära. Scott Parkers dagar i Premier League är slut för denna gången.

Jag spelar på Man United -1,0 mål (Asian Handicap) till 1,56 @ betsson.

  • Match: Man United – Fulham
  • Spel: Man United -1,0 (AH)
  • Odds: 1,56 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 18/5

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar