Watford – Fulham

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Watford har chansen att klättra i tabellen. Leicester och Everton med matchen mer spelad, passeras vid händelse av seger idag. Sjundeplacerade Wolverhampton har pinnen mer inspelad och deras placering innebär att klubben har ena foten i nästa års Europaspel. Parallellt med denna tillställning ställs Wolves emellertid mot Man United, vilket självklart kan betyda dubbel lycka för Watford ikväll.

Fulham räcker helt enkelt inte till i den konkurrensen som finns i Premier League. Laget har förlorat åtta matcher efter varandra, senast med 0-2 när titeljagande Manchester City stod för motståndet. Gästerna har spelat in blott 17 pinnar på 32 matcher och är nästjumbo i serien. Och kontraktet får man med detta inse vara helt utom chans att rädda. Det har inte satsats tillräckligt stora resurser den här säsongen.

Jag spelar på raka ettan till 1,70 @ betway.

  • Match: Watford – Fulham
  • Spel: Watford (1)
  • Odds: 1,70 @ betway
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 2/4

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar