Fulham – Watford

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Fulham har öppnat säsongen halvdant med fyra pinnar på fem spelade matcher i ligaspelet. För tillfället innehas femtondeplatsen i Premier Leauge och oroande är antalet insläppta mål hos hemmalaget, även fall Fulham också spelat en rad tuffa matcher i inledningen. Laget behöver såklart börja prestera för att undvika att bli indragna i bottenstriden. Neeskens Kebana och Tim Ream är inte tillgängliga för spel.

Watford har varit säsongens stora utropstecken och vore det inte för den något sämre insatsen senast, mot Manchester United, hade laget haft en fläckfri rad. Dessförinnan stod Watford på fyra raka vinster och har tack vare det tolv poäng att luta sig mot. Det bådar gott. Hos gästerna är Gerard Deulofeu allt närmare att komma till spel. Tom Cleverley är fortsatt skadad och kommer inte till spel här heller.

Jag spelar på Watford Draw No Bet till 1,89 @ Unibet.

  • Match: Fulham – Watford
  • Spel: Watford DnB
  • Odds: 1,89 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 13:30, 22/9

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar