Fulham – Crystal Palace

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Fulham imponerade stort i Championship under föregående säsong och plockade dessutom en plats till Premier League, där många argumenterar för att de faktiskt hör hemma. Under sommaren har Fulham också arbetat hårt för att denna sejour ska bli mer än ettårig genom att plocka in förstärkningar från transferfönstret. De har emellertid två vinster på åtta träningsmatcher. Primärt defensiven är skakig.

Crystal Palace huvudtränare Roy Hodgson har också förstärkt truppen ordentligt och har dessutom fått behålla den stora nyckelspelaren Wilfried Zaha. Förra säsongen var det han som närmast på egen hand räddade kvar klubben i Premier League och den här säsongen räknar dem flesta med att han kommer bli lika viktig. Crystal Palace har vunnit sex av sina nio träningsmatcher och ser väldigt starka ut framåt.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,73 @ William Hill.

  • Match: Fulham – Crystal Palace
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,73 @ William Hill
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 16:00, 11/8

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar