Hertha Berlin – Schalke 04

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Hertha Berlin återfinns strax före kvällens motståndare i tabellen, precis nedanför Europaområdet och hoppet om en Champions League-plats lever vidare i högsta grad. Gäller emellertid att leverera vidare, lite bättre, när konkurrensen är så pass hård som den är för tillfället. På hemmaplan är Berlin väldigt svårslagna. Endast i en av säsongens åtta ligamatcher på Olympiastadion har laget förlorat.

Schalke 04 hittas på tolfteplatsen i Bundesliga. Att det finns mer att hämta hos gästerna är naturligtvis alldeles uppenbart. Formkurvan pekar samtidigt uppåt, men som verkligheten ser ut för tillfället är det närmast löjeväckande att de nästan ses med lika stor chans som hemmalaget i kvällens match. Glöm heller inte bort att bortaspelet varit mindre lyckosamt för Schalke, 2-3-4 står resultatraden i.

Jag spelar på Hertha Berlin +0 mål (Asian Handicap) till 1,86 @ bet365.

  • Match: Hertha Berlin – Schalke 04
  • Speltips: Hertha Berlin +0 (AH)
  • Odds: 1,86 @ bet365
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 20:20, 25/1