Hertha Berlin – Schalke 04

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Hertha Berlin välkomnar Schalke till Olympiastadion under fredag. Man har hunnit spela två matcher sedan uppehållet, båda lagen har vunnit och förlorat. Berlin tog tre tunga poäng i senaste omgången när de gästade Wolfsburg och avgjorde sent i andra halvlek. Hemmalaget ligger nu parkerade på trettondeplats i ligan, men det är samtidigt faktiskt fem poäng till nedflyttningsområdet.

Schalke har förbättrat sig rejält under pågående säsong efter fjolårets säsong som man helst glömmer. En sjätteplats, där man dessutom är väldigt nära topp-4 placering, är ett kvitto på att man verkar ha hittat rätt. Inför mötet mot Hertha kommer Schalke med en storförlust i senaste omgången, detta mot de regerande mästarna Bayern. Ingen optimal dagsform, men resultatet är inte chockerande.

Jag spelar på dubbelchans (X2) till 1,47 @ Unibet.

  • Match: Hertha – Schalke 04
  • Speltips: Dubbelchans (X2)
  • Odds: 1,47 @ Unibet
  • Insats: 6/10
  • Spelstopp: 20:30, 31/1

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!