Newcastle – Watford

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Newcastles säsong har varit otroligt svajig och hemmalaget parkerar nu strax över nedflyttningsstrecket med två poäng. Newcastle kommer dock till denna matchen med en blytung vinst hemma på St James Park mot bottenkonkurrenterna Cardiff. Men segern nu senast och vinsten mot jumbon Huddersfield har varit de två enda segrarna på elva omgångar. Fokus bör ligga på ligan snarare än cupen.

Watford kommer till kvällens möte med helt andra förutsättningar än Newcastle. The Hornets hittas på sjundeplats i ligan och är obesegrade på deras fyra senaste matcher. Spelet har inte suttit där till hundra procent för Javi Garcia och hans mannar men trots detta så har man inte förlorat på de fyra senaste matcherna. Den enda förlusten på lagets nio senaste kom hemma mot Chelsea med 1-2.

Jag spelar på X2 (dubbelchans) till 1,55 @ bet365.

  • Match: Newcastle – Watford
  • Speltips: X2 (dubbelchans)
  • Odds: 1,55 @ bet365
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 16:00, 26/1

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar