Man City – Newcastle

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Manchester City innehar som bekant förstaplatsen i Premier League. Förra veckan kom klubbens första förlust i ligan under nuvarande säsong. Inte speciellt ologiskt på något vis. Hemmalaget har sedan en tid tillbaka, tappat en del i deras spel. City saknar bland annat Benjamin Mendy, Phil Foden, Gabriel Jesus, Vincent Kompany och Fabian Delph. Lagets matcher har inte varit lika målrika på slutet.

Newcastle som kom från Championship inför året har ett primärt mål, att stanna kvar. Med tre pinnar från det röda tabellområdet och en uppåtpekande formkurva talar mycket för att laget ska klara av det, fastän det fortfarande är öppet. En pinne på nio matcher har blivit skiftat över i endast en förlust på de fem senaste. Formkurvan pekar spikrakt uppåt. Jag tror inte laget blir totalt utspelade ikväll.

Jag spelar på Newcastle +2,5 mål (Asian Handicap) till 1,88 @ bet365.

  • Match: Man City – Newcastle
  • Speltips: Newcastle +2,5 (AH)
  • Odds: 1,88 @ bet365
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 18:30, 20/1

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar