Newcastle – Crystal Palace

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Newcastle placerar sig på fjortondeplatsen i ligaspelet. Klubben har sju poäng som håller dem ovanför tredjejumbon Cardiff, med tre seriekonkurrenter emellan. Det största argumentet för laget är deras briljanta hemmaform med fem raka Premier League-vinster mot bland andra Everton och Manchester City. Det kan såklart inte heller snackas bort hur som helst. Newcastle är starka på St. James’ Park.

Crystal Palace är mitt i en sämre period och har under denna förlorat tre av deras fyra senaste matcher. Enda undantaget var hemma mot den hopplösa tabelljumbon Huddersfield, som slutade med en 2-0-vinst. Nu senast blev det en förlust med de omvända siffrorna mot Tottenham. Hemmaplan och i viss mån formen talar starkt till Newcastles fördel i kvällens viktiga Premier League-möte.

Jag spelar på Newcastle Draw No Bet till 1,83 @ betsson.

  • Match: Newcastle – Crystal Palace
  • Spel: Newcastle DnB
  • Odds: 1,83 @ betsson
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 16:00, 6/4

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar