Brighton – Watford

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Brighton krigar på i engelska finrummet, Premier League. För tillfället innehar man trettondeplatsen med 26 inspelade poäng på 24 omgångar. Seagulls har sju poäng ner till nedflyttningsstrecket. Ett klart godkänt facit för det förväntade bottenlaget. Brighton hade en strålande trend för några omgångar sedan. Nu har hemmalaget emellertid bara tagit en poäng på deras fyra senaste matcher.

Watford krigar på övre tabellhalvan den här säsongen och är en riktigt underdog till topplagen. Det är ett lag med väldigt mycket kvalité i truppen. Watford var på väg mot en skalp senast, när man ledde mot Tottenham. En ledning som höll sig till 80:e minuten då Tottenham kvitterade. En kvittering som sedan skulle bli till en förlust då Llorente avgjorde i slutet av matchen. Gästerna ska ha goda chanser här.

Jag spelar på X2 (dubbelchans) till 1,54 @ Unibet.

  • Match: Brighton – Watford
  • Speltips: X2 (dubbelchans)
  • Odds: 1,54 @ Unibet
  • Insats: 6/10
  • Spelstopp: 16:00, 2/2

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar