Watford – Brighton

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Watford har tillsatt Roy Hodgson som huvudtränare. Engelsmannen är en defensiv tränare, vilket också är allmänt känt efter alla säsonger i Premier League. Hodgson besitter massvis med erfarenhet och med största sannolikhet, kommer fokus ligga på hemmalagets läckande försvarsspel. Hittills har Hodgson tagit en pinne på sina första två matcher vid sidlinjen. Watfords offensiv har sett uddlös ut.

Brighton är mycket längre fram i utvecklingen än vad nykomlingen Watford är. Laget från sydkusten har etablerat sig rejält i högstaligan och har till och med börjat utmana om platserna på övre tabellhalvan. I skrivande stund återfinns gästande Brighton på en imponerande niondeplats med 30 inspelade poäng den här säsongen. Potter fortsätter att göra ett strålande jobb med Brighton.

Jag spelar på Brighton Draw No Bet till 1,53 @ betsson.

  • Match: Watford – Brighton
  • Spel: Brighton DnB
  • Odds: 1,53 @ betsson
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 16:00, 12/2

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar