Brighton – Arsenal

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Brighton fortsätter imponerar. Hemmalaget har sex raka matcher utan förlust och just nu ser utsikterna bättre ut när kontraktet ska säkras för nykomlingarna. Laget har fyra pinnar ner till bottentrion. Ett rätt stort avstånd i denna bottenstrid, även om de fortfarande anses vara en av de största kandidaterna att ramla ur Premier League. Senast besegrades den formstarka bottenkonkurrenten Swansea. Laget vann med 4-1. Endast två av deras 16 senaste, serie- och cupspelsmatcher har förlorats.

Arsenal förlorade cupfinalen mot Manchester City med 3-0. Därefter förlorade gästerna i ligaspelet mot samma motståndare, med samma siffror. Arsenal är nere för räkning och Arséne Wengers position blir allt svagare på tränarposten. Hemmatorsken mot Östersund kan inte heller viftas bort, även om de nu lyckades avancera vidare till Europa League-slutspelet. Ren och skär katastrof, att förlora mot Östersund på Emirates Stadium. Arsenal har tappat allt, formen och självförtroendet. Ettan känns nära till hands.

Jag spelar på Brighton Draw No Bet till 3,00 @ Unibet.

  • Match: Brighton – Arsenal 
  • Speltips: Brighton DnB
  • Odds: 3,00 @ Unibet
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 14:30, 4/3

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar