West Ham – Brighton

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

West Ham förväntades tillhöra den övre tabellhalvan inför säsongen med tanke på nyförvärv som bland andra Marko Arnautovic, Javier Hernandez och målvakten Joe Hart. Därför är starten en besvikelse. West Ham har bara inkasserat åtta poäng på åtta matcher. På London Stadium har laget imponerat stundtals. Laget har segrat mot Huddersfield och Swansea och torskat mot ett för tillfället starkt Tottenham.

Brighton levererar helt okej resultat och stundtals bra fotboll. De kan bli att se upp med på hemmaplan, men ska väga lättare på resande fot som fallet ofta är för den typen av lag. Blott en pinne, den kom mot Watford, är inspelad på de fyra matcherna på resande fot. Leicester, Bournemouth och Arsenal har varit numren större. West Ham har mycket att bevisa och de lär starta resan uppåt i tabellen inom kort.

Jag spelar på raka ettan till 1,86 @ NordicBet.

  • Match: West Ham – Brighton
  • Spel: West Ham (1)
  • Odds: 1,86 @ NordicBet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 20/10

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar