Frölunda – München

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Frölunda har lyckats nå Champions Hockey League-finalen för fjärde gången i dess historia. Fyra av fem säsonger har alltså inneburit finalspel för göteborgarna. Dem har vunnit två stycken. Erfarenheten lär betyda mycket. Frölunda har lyckats under flera säsonger, prestera i både CHL och ligaspelet. Klubbens möjligheter att kunna plocka hem pokalen och fira inför sina supportrar, är naturligtvis stora.

München spelar sin första CHL-final någonsin. Under 2013 var klubben på väg i konkurs och om det inte vore för energidrycksföretaget Red Bull hade klubben inte funnits idag. Sedan dess har de etablerat sig som en stormakt i tysk ishockey, och laget ligger för närvarande tvåa i DEL och har nio raka segrar. Det ska dock inte ha någon betydelse. Frölunda är bättre och Malmö vann mot laget i gruppen med 6–1.

Jag spelar på raka ettan till 1,61 @ ComeOn.

  • Match: Frölunda – München
  • Speltips: Frölunda (1)
  • Odds: 1,61 @ ComeOn
  • Insats: 7/10
  • Spelstopp: 19:00, 5/2

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar