Leksand – Almtuna

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Leksand hade nio raka förluster i seriespelet och hittades samtidigt under strecket för slutsspelsserien. Klubben sparkade därmed tränaren Leif Carlsson och ersatte honom med rutinerade Roger Melin och tränarbyte hade positiv påverkan. Under senaste tio matcherna är Leksand seriens näst formstarkaste lag med åtta vinster och två förluster. Laget har bra form och ska också vara klara favoriter nu ikväll.

Almtunas stora problem finns framförallt i defensiven, man har släppt in flest mål i hela serien och man saknar stabilitet i försvarsspelet och i målvaktsspelet. Trotjänaren Per Svensson drar ett tungt lass men i övrigt är man inte tillräckligt bra. Tappet av juniorlandslagsbacken Gustav Lindström har varit mycket kännbart och att inte ha en förstemålvakt som är stabil börjar synas i målprotokollet för gästerna.

Jag spelar på raka ettan till 1,59 @ ComeOn.

  • Match: Leksand – Almtuna
  • Speltips: Leksand (1)
  • Odds: 1,59 @ ComeOn
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 19:00, 8/2

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar