Fiorentina – Napoli

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Fiorentina är återigen en besvikelse och parkerar i mitten av tabellen. Det har bara spelats 22 matcher under den nuvarande säsongen och Fiorentina är samtidigt 20 poäng bakom Napoli i serien. Avståndet till serieledande Juventus är givetvis stort. Formen är emellertid något bättre med endast en förlust på klubbens sex senaste matcher. Hemmalaget känns samtidigt, fortfarande alldeles för kraftlösa.

Napoli har varit synnerligen starka den här säsongen och på senare säsonger har laget blivit svårslagna. Det är såklart ett bra sätt att nå framgång. Med endast fyra förluster på sina 38 senaste bortamatcher i Serie A är det få lag som kör över Napoli, den saken är säker. Läget i trupperna är bara en faktor, men känslan är att Napoli på alla sätt är starkare än hemmalaget.

Jag spelar på raka tvåan till 1,97 @ betsson

  • Match: Fiorentina – Napoli
  • Speltips: Napoli (2)
  • Odds: 1,97 @ betsson
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 18:00, 9/2

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar