Juventus – Napoli

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Juventus är regerande Serie A-mästare och gästas av Carlo Ancelottis Napoli under lördagen. Kvällens möte har bjudit på många underhållande stunder genom åren, där Juventus har ett övertag i segrar och lyckliga slut. Cristiano Ronaldos Juventus, vann premiärmatchen mot Parma på bortaplan. Matchhjälten blev också Chiellini, som gjorde matchens enda mål. Juventus hade en bra koll på den här matchen.

Napoli spelade även dom premiären på bortaplan. Motståndet var Fiorentina och det skulle resultera i en väldigt målrik och underhållande tillställning. Napoli var på förhand ett bättre lag än Fiorentina, och det skulle man visa när man tillslut drog det längsta strået i 4-3 vinsten. De har värvat mycket intressant under sommarens transferfönster, men det var de mer bekanta spelare som stod för målen.

Jag spelar på raka ettan till 2,01 @ betsson.

  • Match: Juventus – Napoli
  • Spel: Juventus (1)
  • Odds: 2,01 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 31/8

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar