Man United – PSG

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Manchester United var i kris under ex-tränaren José Mourinhos ledning. Under Ole Gunnar Solskjaer, är hemmalaget formstarkast i Premier League och de har sedan tränarbytet spelat elva matcher, varav tio vunnits och en kryssats. Uniteds fransos och världmästare Paul Pogba har tveklöst varit spelaren, som har växt mest under norrmannen. United känns väldigt underskattade med tanke på formen.

PSG är helt dominanta i Frankrike, som alltid, men har stått för ett par mindre starka prestationer. Laget har såväl Edison Cavani som Neymar skadade och sålunda indisponibla. Det innebär att två tredjedelar av gästernas världsklassanfall försvinner och då kan naturligtvis varningssignalerna höjas ordentligt. Utöver det är också Thomas Meunier, Adrien Rabiot samt Lass Diarra borta för fransoserna.

Jag spelar på Man United Draw No Bet till 1,68 @ Unibet.

  • Match: Man United – PSG
  • Speltips: Man United DnB
  • Odds: 1,68 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 12/2

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar