Tottenham – Dortmund

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Totteham kommer till dagens Champions League-tillställning med tre raka segrar i bagaget, trots lagets skadeproblematik och ett lite halvsvajigt spel under perioder. Alla dessa segrar har kammats hem på Wembley Stadium. Watford, Newcastle och Leicester har stått för motstånden. Det är emellertid helt uppenbart att offensiven såras hårt av faktumet, att Harry Kane samt Dele Alli saknas.

Dortmund har varit den tyska klubbfotbollens stora utropstecken och står främst i ledet om ligatiteln i Bundesliga. De senaste veckorna har det dock sett lite sisådär ut, med två seriekryss och en strafförlust mot Werder Bremen. Sist tappades 3-0 till 3-3 under slutkvarten hemma mot Hoffenheim. Gillar dock vad gästerna visat upp under CL, där man slutade ovanför Atlético, Club Brugge och Monaco i gruppen.

Jag spelar på Dortmund +0,5 mål (Asian Handicap) till 1,81 @ betsson.

  • Match: Tottenham – Dortmund
  • Speltips: Dortmund +0,5 (AH)
  • Odds: 1,81 @ betsson
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 21:00, 13/2

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar