Tottenham – Dortmund

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Totteham kommer till dagens Champions League-tillställning med tre raka segrar i bagaget, trots lagets skadeproblematik och ett lite halvsvajigt spel under perioder. Alla dessa segrar har kammats hem på Wembley Stadium. Watford, Newcastle och Leicester har stått för motstånden. Det är emellertid helt uppenbart att offensiven såras hårt av faktumet, att Harry Kane samt Dele Alli saknas.

Dortmund har varit den tyska klubbfotbollens stora utropstecken och står främst i ledet om ligatiteln i Bundesliga. De senaste veckorna har det dock sett lite sisådär ut, med två seriekryss och en strafförlust mot Werder Bremen. Sist tappades 3-0 till 3-3 under slutkvarten hemma mot Hoffenheim. Gillar dock vad gästerna visat upp under CL, där man slutade ovanför Atlético, Club Brugge och Monaco i gruppen.

Jag spelar på Dortmund +0,5 mål (Asian Handicap) till 1,81 @ betsson.

  • Match: Tottenham – Dortmund
  • Speltips: Dortmund +0,5 (AH)
  • Odds: 1,81 @ betsson
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 21:00, 13/2
SpelbolagBonusLänk
betsson11000 krSpela här!