Björklöven – Tingsryd

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Björklöven hittas precis under playoff-platserna, närmare bestämt på niondeplats i hockeyallsvenskan. I skrivande stund skiljer nu endast tre poäng upp till Södertälje som är åttondeplacerade. Formen är inte tiptop, men sett till dem tidigare mötena mot Tingsryd, är det oftast hemmalaget som dragit det längsta strået. ”Löven” ska givetvis ha favoritskapet här ikväll med tanke på fördel av hemmaplan.

Tingsryd spelar istället för att undvika en eventuell nedflyttning. Med deras 56 poäng, skiljer fyra poäng ner till Almtuna som hittas på den översta kvalplatsen. Gästernas form är sisådär, kanske inte den bästa, precis som för Björklöven. Det som är mest oroande för gästerna del, är deras svaga bortaspel med sju raka förluster. Tror att det blir svårt för smålänningarna att plocka poäng i kvällens match.

Jag spelar på raka ettan till 1,87 @ Unibet.

  • Match: Björklöven – Tingsryd
  • Speltips: Björklöven (1)
  • Odds: 1,87 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 15/2
SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!