Columbus – San Jose

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Columbus Blue Jackets satsar på den nuvarande säsongens slutspel med tanke på att hemmalaget inte tradeade bort Panarin, vilket bevisades i och med värvningen av Duchene. Laget lägger alla ägg i samma korg, då Columbus till sommaren med största sannolikhet förlorar Panarin, Duchene och Bobrovski. Detta troligtvis utan att få något tillbaka. Columbus hittas på sjundeplatsen i Eastern Conference.

San Jose Sharks har hittat formen och börjat vinna matcher. Nu ser man en helt ny typ utav utveckling inom laget. Dem har ingen superstjärna på forwardssidan därför är dem beroende av att samtliga drar sitt strå till stacken. Förra månaden såg vi en Explosion från Sharks andrakedja. Denna månaden är det tredjekedjans tur att rulla igång och ger Sharks ett galet forwardsdjup.

Jag spelar på raka tvåan till 2,45 @ betsson.

  • Match: Columbus – San Jose
  • Speltips: San Jose (2)
  • Odds: 2,45 @ betsson
  • Insats: 1/10
  • Spelstopp: 23:00, 23/2

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar