Chelsea – Man City

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Chelseas huvudtränare Maurizio Sarri sitter löst på posten och en förlust här skulle kunna betyda att han inom kort kommer ryka. Trots två halvdana insatser i Europa League-mötena mot svenska Malmö, avancerade klubben emellertid enkelt vidare efter torsdagens 3-0-vinst hemma och 1-2-segern borta. Innan dess rök man på en 0-2-förlust när Manchester United besökte dem i FA-cupen.

Manchester City stod för en fantastisk slutspurt i det första Champions League-mötet mot Schalke 04. På bortaplan i Gelsenkirchen, blev en 1-2-uppförsbacke till en 3-2-vinst under de avslutande minuterna och det summerade fem raka vinster samt den 13:e vinsten på de 14 senaste matcherna. Tajmingen, formen och klassen talar starkt för att Manchester City ska kamma hem ytterligare en ligacuptitel.

Jag spelar på raka tvåan till 1,60 @ Bethard.

  • Match: Chelsea – Man City
  • Speltips: Man City (2)
  • Odds: 1,60 @ Bethard
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 17:30, 24/2

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!


Lämna ett svar