Chelsea – Man City

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Chelsea återfinns på fjärdeplatsen i Premier League, med fem poängs marginal till Manchester United och den platsen vill naturligtvis hemmalaget behålla, för att nå Champions League-slutspelet nästa säsong. Det finns emellertid en stor chans, att United kan knappa in på försprånget efter denna omgång. Chelsea lär inte slå City som sett dominanta ut. Chelsea borde emellertid vara taggade.

Manchester City har ett avstånd upp till Liverpool som är för stort. Visst, det är möjligt i teorin att dem kan gå om men det kommer mest troligt inte att hända. Däremot finns FA-cupen och Champions League att se framemot för Citys del. I omstarten för deras del så slog man Arsenal med komfortabla 3-0 och nu senaste slog man Burnley med hela 5-0. I matchen mot Burnley hade man 72% bollinnehav.

Jag spelar på raka tvåan till 1,82 @ Unibet.

  • Match: Chelsea – Man City
  • Spel: Man City (2)
  • Odds: 1,82 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 21:15, 25/6

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar