Öster – Malmö

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Öster inledde gruppspelet med en tung seger på bortaplan mot Falkenberg. Detta innebär samtidigt att laget från Växjö är den absolut främsta utmanaren om att ta förstaplatsen som leder till slutspel. Därför bli kvällens måndagsmatch gruppfinal. Underskatta alltså inte smålänningarna som dessutom besitter en hyfsat bra form för tillfället med två raka segrar. Matchen kommer spelas i tipshallen.

Malmö har fått ett par vilodagar efter torsdagens möte på Stamford Bridge då laget ramlade ur Europa League-slutspelet. Över 180 minuter var MFF det klart svagare laget, men stod ändå för två mycket fina insatser som visar att laget ligger en bra bit före övriga svenska lag. Det finns många aspekter som talar för att MFF kan få svårt att få upp energin här. Räkna också med att flera spelare vilas.

Jag spelar på Öster +2 mål till 2,15 @ betway.

  • Match: Öster – Malmö
  • Speltips: Öster +2 mål
  • Odds: 2,15 @ betway
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 19:00, 25/2

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar