Öster – J-Södra

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Öster har inkasserat 15 poäng, vilket ger en mittenplacering i tabellen. En godkänd utdelning totalt sett, men Dennis Velics manskap har garanterat högre ambitioner. Ikväll spelas andra raka Smålandsderbyt. Senast torskade man mot Värnamo med 2-0 i återstarten av Superettan förra helgen. Innan uppehållet tog man fem poäng på fem matcher. Defensiven har varit Östers styrka under denna säsong.

J-Södra ligger sex poäng före i tabellen och har den klart bättre trenden. En annan faktor som talar till J-Södras fördel är historiken lagen emellan som, i synnerhet i derbyn. Förra säsongen vann J-Södra båda matcherna relativt klart (3-1 och 4-1) och man har vunnit de 4 senaste mötena. Öster lär dock vara rejält sugna på att sätta stopp för den sviten. De är ett gediget och svårforcerat lag som alltid är svårslagna.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,79 @ William Hill.

  • Match: Öster – J-Södra
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,79 @ William Hill
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 27/7

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar