Cardiff – Everton

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Cardiff är inblandade i bottenstriden. Poängskörden har såklart lämnat mycket att önska, men hemma på Cardiff City Stadium, plockas dem flesta poängen. Hemma har Cardiff inkasserat 17 poäng, vilket står i ganska stor kontrast till klubbens åtta poäng som inkasserats på resande fot. Gästerna är naturligtvis favoriter här ikväll. Samtidigt är motivationen något som kan fälla gästande ”Toffees” ikväll.

Everton har stått för en skaplig säsong. Gästerna hittas på elfteplats i tabellen. Någon kamp om Europa-platserna blir det inte, samtidigt är avståndet ner till strecket alldeles för stort för att laget ska dras in i någon form av drama under våren. Det blir helt enkelt en mitten-säsong för Marco Silvas mannar som inte lär ha motivationen på topp här. Everton har inte spelat sedan 1-0-förlusten mot Watford.

Jag spelar på 1X (dubbelchans) till 1,76 @ Unibet.

  • Match: Cardiff – Everton
  • Speltips: 1X (dubbelchans)
  • Odds: 1,76 @ Unibet
  • Insats: 1/10
  • Spelstopp: 20:45, 26/2

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar