St. Louis – Nashville

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

St. Louis Blues återfinns på femteplatsen i västra konferensen. Hemmalagets form är godkänd sett till ”Blues” 15 senaste matcher, där tolv stycken har vunnits. Något som kännetecknar klubben, är hur de närmast uteslutande spelar jämna matcher. Att dess matcher går till förlängning är därför inget ovanligt. Brayden Schenn, Carl Gunnarsson, David Perron och Erik Foley, saknas i nattens tillställning.

Nashville Predators har spelat upp sig och har tre vinster på sina fyra senaste matcher, men förmågan att köra över sina motståndare saknas fortfarande. Laget har vissa problem med skador och det verkar som att det där fortsätter även natten till onsdag svensk tid. Då kommer nämligen inte Dan Hamhuis, Craig Smith, Austin Watson eller Zac Rinaldo finnas med i matchtruppen.

Jag spelar på att matchen slutar oavgjort till 4,10 @ betsson.

  • Match: St. Louis – Nashville
  • Speltips: Oavgjort (X)
  • Odds: 4,10 @ betsson
  • Insats: 1/10
  • Spelstopp: 02:00, 27/2

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar