Willem II – Alkmaar

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Willem blandar och ger i seriespelet. Hemmalaget hittas för tillfället på tiondeplats i Eredvisie. Laget har trots deras mittenplacering, chansen på kvalplaceringarna till Europa League-spelet. Klubben kommer senast ifrån en 2-1 vinst mot just Alkmaar. Ikväll är det istället semifinal i den holländska cupen. Innan matchen mot Alkmaar, hade Willem tre raka ligaförluster, deras prestationer varierar en del.

Alkmaar är ute efter revansch efter helgens förlust mot Willem. Trots deras höga bollinnehav hade AZ svårt att generera det till farliga chanser. Samtidigt hittas de betydligt högre upp i tabellen, nämligen på fjärdeplatsen. Innan lagets förlust mot Willem, hade klubben sex raka vinster. Målskörden delas av flera olika spelare, mittfältaren Guus Till har stått för åtta mål i ligaspelet och leder interna skytteligan.

Jag spelar på raka tvåan till 1,67 @ Unibet.

  • Match: Willem II – Alkmaar
  • Speltips: Alkmaar (2)
  • Odds: 1,67 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 28/2

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar