Häcken – Alkmaar

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Häcken lyckades plocka med ett 0-0-resultat hem från första mötet mot holländska Alkmaar, vilket är imponerande med tanke på formen Häcken besitter. Häcken har ofantligt svårt att slå topplagen, och det blir självklart ingen toppstrid i Allsvenskan denna säsongen heller. Hisingslaget kommer närmast från en tung 2–0-förlust mot Djurgården. På hemmaplan har de emellertid inte torskat sedan i våras.

Alkmaar har det väldigt tufft för tillfället. Gästerna har förlorat fyra bortamatcher i rad, och heller inte vunnit en enda på sina senaste nio bortakamper. Med andra ord ett sargat lag som besöker Hisingen under torsdagen. Givetvis ett tungt tapp i form av missen att registrera Alexander Jeremejeff, men hemmalaget har brassen Paulinho, som alltid brukar höja sig i de här matcherna.

Jag spelar på Häcken +0,5 mål (Asian Handicap) till 1,53 @ Unibet.

  • Match: Häcken – Alkmaar
  • Spel: Häcken +0,5 (AH)
  • Odds: 1,53 @ Unibet
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 18:30, 1/8

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar