Alkmaar – Häcken

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Alkmaar slutade på fjärdeplatsen i Eredivisie förra säsongen. Laget vill såklart mer, och under dagarna har den tidigare Southampton-spelaren och holländaren Jordy Clasie anlänt till klubben. Ett nyförvärv som verkligen får AZ att spänna musklerna, både inför Europa-kvalet och ligasäsongen som väntar. Man spelar försäsong just nu, vilken har varit hyfsat lyckad resultatmässigt. Då har de också roterat en del.

Häcken fick se sig besegrade i Europa League-kvalet av Emil Forsbergs RB Leipzig under förra säsongen. Ett dubbelmöte där man fick det kämpigt från första stund, men som man ändå gav allt i. Nu ställs man mot ytterligare ett mycket bra motstånd. Kanske snäppet sämre än Leipzig, men ett lag som är bättre än Häcken på pappret. Alkmaar är en tuff utmaning, en utmaning som kan bli rejält kämpig på bortaplan.

Jag spelar på raka ettan till 1,67 @ betway.

  • Match: Alkmaar – Häcken
  • Spel: Alkmaar (1)
  • Odds: 1,67 @ betway
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:30, 25/7

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar